نمای شیشه ای فریم لس
طراحی نمای شیشهای ساختمان از نوع فریم لس به این صورت است که در نمای شیشهای فریم لس سطح نما به وسیله پروفیلهای فلزی شبکه بندی شده و بعد از آن فریم نما در داخل این شبکهها قرار میگیرد. در نمای شیشهای فریم لس، فریمها دارای لاستیکهای مخفی برای هوا بندی و آب بندی هستند که شیشه هم به راحتی بر روی آنها نصب میشود. این فریمها دارای رنگهای متعددی نیز هستند. همچنین این نوع از نماهای شیشهای مدرن باعث ایجاد یک نمای شیشهای پیوسته از محل کار و فضای ساختمان میشوند.
نحوهی اجرای نمای شیشهای فریم لس به این صورت است که در سیستم فریم لس شیشهها با فاصله کمی نسبت به هم و بدون هیچگونه عنصر اضافی قرار میگیرند و به وسیله چسب سیلیکون آب بندی میشوند. طراحی نمای شیشهای ساختمان از این سیستم بیشترین سطح شیشه بر روی نما را به همراه خواهد داشت و نما به صورت یکپارچهتری دیده خواهد شد.
از جمله مزایای نمای شیشهای فریم لس :
- ظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از خارج
- امکان بهره گیری از بازشو مخفی در نما
- نصب آسان شیشه
- آسان بودن تعویض شیشه
- عدم انتقال تنشهای سازه اصلی بنا بر شیشه
- عملکرد مستقل هر یک از فریمها در برابر زلزله
- امکان استفاده از رنگهای متفاوت در نما
نمای کرتین وال
نمای کرتین وال یکی از نماهای مدرن با ترکیبی از پروفیل آلومینیومی به عنوان سازه و لاستیکهای آب بندی و هوابندی و اتصالات نصب است. طراحی نمای شیشهای ساختمان از نوع کرتین وال به این صورت است که در نمای کرتین وال شیشهای انواع ضخامت های شیشه دوجداره از ۱۸ تا ۴۰ میلیمتر قابل نصب است.
نحوهی اجرای نمای شیشهای از نوع کرتین وال به این صورت است که در این نوع نماهای شیشهای مدرن ابتدا پروفیلهای عمودی آلومینیومی معروف به مولیون، توسط براکتهای مخصوص و رولبولت یا جوش به سازه ساختمان متصل شده و پس از آن پروفیلهای عمودی که با نام “ترنزوم” نیز شناخته شده هستند، توسط لقمههای مخصوص بر روی پروفیلهای عمودی قرار گرفته و نصب میشوند. از نمای کرتین وال در نمای شیشهای ویلا نیز استفاده میشود
مزیتهایی که نمای کرتین وال :
قابلیت محاسبه فشار باد و فشار بار مرده بر روی نمای ساختمان به کمک نرم افزارهای اختصاصی است که ایمنی این نوع نمای شیشهای را در برابر خطرات جوی و طبیعی بسیار بالا میبرد.
- عدم ورود رطوبت و سر و صدا
- قابلیت بهره گیری از شیشه دو یا سه جداره
- قابلیت بهره گیری از در پوشهای گوناگون
- قابلیت عملیاتی کردن به طور کاملا آلومینیومی
- نداشتن محدودیت رنگ
- عایق حرارتی بودن این نوع نما
نمای شیشه ای اسپایدر
در طراحی نمای شیشهای ساختمان از نوع اسپایدر شیشه لمینت شدهای وجود دارد که شامل دو لایه شیشه سکوریت ۶ میلیمتر و یک لایه طلقی ۱/۵۲ میلیمتر و در بین دو شیشه سکوریت قرار میگیرد.
نمای شیشهای اسپایدر در فروشگاهها و در نماهای تجاری کاربرد بسیار زیادی دارد که با رشد نماهای شیشهای مدرن در ساختمان سازی، نمای شیشهای اسپایدر توانسته کمترین میزان استفاده از فریم و فلزات و بالاترین میزان ایمنی را فراهم کند.
نحوهی اجرای نمای شیشهای از نوع اسپایدر به این صورت است که قطعاتی مانند چنگک وجود دارند که شیشههای نما را در کنار یکدیگر نگهداری میکنند. در نمای شیشهای اسپایدر ستونها و کلیه قطعات نمایان است و همین موضوع زیبایی خاصی را به این نوع نماهای شیشهای مدرن میدهد.
نحوهی اجرای نمای شیشهای اسپایدر به این صورت است که ستونها هم میتوانند به صورت شیشهای پیاده شوند و این طراحی کمک میکند تا بیشترین میزان شفافیت و بیشترین استفاده از شیشه در نمای ساختمان به وجود بیاید به همین دلیل هم از این نوع نماهای شیشهای مدرن به خصوص با ابعاد شیشههای بزرگ در فروشگاهها و مراکز تجاری استفاده میشود مزایای نمای شیشهای اسپایدر :
- انعطاف پذیری
- شفافیت
- نصب و نگهداری آسان
- دوام بالا
- ضد زنگ بودن
- ظاهر زیبای
نمای شیشه ای بالکن
در طراحی نمای شیشهای ساختمان در بالکن از یک دیواره شفاف و مجموع چند پنل شیشهای استفاده میشود که به صورت ریلی باز و بسته میشود. نمای شیشهای بالکن باید از نوع شیشه مقاوم باشد تا بتواند در برابر شرایط جوی متفاوت در طول شب و روز تغییرات را تحمل کند. همچنین نمای شیشهای بالکن باید در برابر برخورد اجسام و تغییر ناگهانی دمای هوا نیز مقاوم باشد به همین دلیل نیز در این نوع نماهای شیشهای مدرن از شیشه سکوریت استفاده میشود.
نحوهی اجرای نمای شیشهای بالکن به این صورت است که در دو حالت فریم دار یا بدون فریم اجرا شده و این موضوع بر اساس مکان بالکن و نظر مشتری متغیر است. همچنین طراحی نمای شیشهای ساختمان در بالکنها با دو سیستم لولایی و کشویی انجام میشود و از این طریق نیز در مصرف انرژی صرفه جویی میشود و امنیت ساختمان را بیشتر میکند.
نمای یونیتایز
با توجه تنوعی که اخیراً در نمای یونیتایز ایجاد شده است، علاوه بر نمای ساختمان های اداری، تجاری و کارخانه ها امروزه برای ساختمان های دیگر هم به کار برده می شود.
جدید ترین نمای شیشه ای است که آماده سازی سیستم های آن به طور کامل در کارخانه انجام می شود. در سیستم یونیتایزد شده علاوه بر شیشه می توان از آلومینیوم کامپوزیت شده استفاده کرد.
این سیستم نمای مدرن به دلیل عملکرد خوب آن نسبت به سایر نماهای ساختمانی نیاز به مراقبت و نگهداری خاصی ندارد و همچنین با توجه به اینکه تا مدت زیادی نیاز به ترمیم و بازسازی ندارد هزینه نگهداری آن بسیار کمتر است.
مزایای نمای یونیتایز :
- سرعت بالا در اجرا
- عایق صدا و گرما
- صرفه جویی در مصرف انرژی
- مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی
- تنظیم سیستم تهویه هوا
- ظاهری مدرن
- استفاده از نور خورشید برای روشنایی داخلی
- مقاوم در برابر زلزله
- مناسب برای نمای ساختمان با ارتفاع بالا
- کاربرد کرتین وال یونیتایز
- نمای کرتین وال یونیتایزد از ترکیب شیشه و پروفیل آلومینیوم می باشد، معمولا برای زیباسازی ساختمان هایی با ارتفاع بلند استفاده می شود که نصب این نوع نمای ساختمانی به دلیل ظرافت بسیار بالا آن به صورت تخصصی و به وسیله تکنسین های مجرب در همان زمینه انجام می شود.
این نوع نمای کرتین وال در اکثر نقاط دنیا به عنوان سیستم یونیتایزد می شناسند، تمامی محاسبات و عملیات مربوط به نصب آن در کارخانه سازنده آن صورت می گیرد. در صورت شکستگی یونیت های شیشه ای در سیستم یونیتایزد شده تنها الزم است که قالب یونیت شکسته شده خارج و قالب جدید جایگزین شود نیازی به باز کردن کل ستون از سیستم نمی باشد که این یکی از مزیت های این نمای ساختمانی می باشد که از هزینه نصب اضافی در حین تعمیر جلوگیری می شود.
سلام، این یک دیدگاه است.
برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاهها، لطفا بخش دیدگاهها در پیشخوان را ببینید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته میشود.