سقف شیشه ای

نمای سقف شیشه ای

نمای اسکای لایت و بصورت کلی استفاده از شیشه به عنوان یک متریال در سقف، امری است که اخیرا در ساختمان‌های زیادی با انواع کاربری استفاده می‌شود.

معمولا استفاده از اسکای لایت در پروژه‌های خاص و لوکس توسط کارفرمایان و سازندگان بنام انجام می‌شود و تاثیر بسیار زیادی در ارزشمندی فضا و نمای آن دارد؛ استفاده از اسکای لایت در انواع مختلف ساختمان‌ها با کاربری‌های متنوع متداول است. برای مثال فرهنگسرایی را تصور کنید که در فضای گالری آن اسکای لایت تعبیه شده و نور طبیعی مستقیما وارد فضا می‌شود یا ویلای شخصی تان را تصور کنید، زمانی که در نشیمن آن وقت می‌گذرانید و به آسمان آبی نگاه می‌کنید؛ در روز‌های بارانی دیدن بارش باران و ریزش قطره‌های باران روی سقف شیشه‌ای خانه‌تان احسای وصف نشدنی دارد.

یک نورگیر سقفی شیشه‌ای امکان ایجاد یک فضای روشن با نور طبیعی را در وسط پلان و در قسمت‌هایی که از کمترین نور برخوردار است، فراهم می‌کند.
اسکای لایت دیدن نور روز و آسمان شب را از فضای داخلی ممکن می‌سازد و میزان اتلاف انرژی را به حداقل می‌رساند در عین حال در شیشه‌های اسکای لایت می توان بازشو نیز قرار داد، به این صورت تهویه هوا نیز انجام می‌شود

انواع سقف شیشه ای

با توجه به کارایی و زیبایی فوق العاده زیاد نورگیر سقفی در سه نوع مختلف بسته به نیاز و سلیقه شما وجود دارد که البته از لحاظ شکل ظاهری تنوع بسیار بیشتری را شاهد هستیم:

  • سقف شیشه ای نوع ثابت یا Fixed یا Non-Operable :از اسم آن مشخص است که نمای اسکای لایت قابل باز و بسته شدن نیست و فقط نور طبیعی را وارد خانه کرده و نمود و نمای خوبی به سمت بیرون و از بیرون به سمت داخل دارد.
  • سقف شیشه ای نوع ماژولار یا Operable یا Ventilating این نوع از سقف اسکای لایت امکان باز و بسته شدن نیز دارد و لذا مزیت آن نسبت به نوع ثابت این است که امکان تهویه هوا نیز وجود خواهد داشت و در نتیجه در تابستان­ ها به خنک کردن هوای محیط داخل کمک زیادی می­کند.
  • سقف شیشه ای نوع لوله‌­ای یا Tubular جدیدترین مدل سقف اسکای لایت که به آن ها تونل ها یا لوله های خورشیدی نیز گفته می شود که نسبت به دو نوع قبلی سایز بسیار کمتری از سقف را اشغال می کنند و در نتیجه بیشتر مناسب فضاهای کوچک مثل آبدارخانه، توالت ها یا اتاق پرو لباس مناسب هستند که از طریق ساختار خود نور وارد شده از سقف خانه را به داخل می­ آورند. برخی از مدل های آن همراه با تهویه یا نور الکتریکی برای مواقع عصر نیز هستند.

سقف شیشه ای اسکای لایت به فرم های شیبدار (تک شیب و دو شیب)، هرمی، هرمی چند جهته، گنبدی، گنبدی نوک دار، دایره ای، سنتی و تخت با قابلیت راه روندگی وجود دارند که بسته به شرایط و انتخاب شما قابل اجرا هستند .

مزیت های سقف شیشه ای اسکای لایت چیست؟

  • در این بخش شرکت آرمن طرح و نما که چندین سال سابقه درخشان در زمینه سقف اسکای لایت دارد به مزایای این نوع سیستم سقف شیشه ای می پردازد تا بیشتر با این نوع نمای مدرن آشنا شوید:
  • بهره گیری از نور طبیعی: از دلایل اصلی پیدایش سقف شیشه­ ای از چند صد سال پیش تاکنون بهره گیری از نور طبیعی به همراه زیبایی بود که به بهبود مود و حس افراد و عملکرد در محیط کاری بسیار کمک می کند.
  • کمک به تهویه هوا: نوع ماژولار یا غیر ثابت سقف اسکای لایت را می توانید باز و بسته کرده و از این طریق اجازه ورود و خروج هوا را بدهید و از این طریق در انرژی مصرفی سیستم تهویه صرفه جویی می گردد.
  • صرفه جویی در انرژی برقی و گرمایی: به کمک این تکنولوژی در معماری می توان با ورود نور خورشید به داخل منزل صرفه جویی در انرژی وسایل گرمایشی کرد و در فصل تابستان نیز در مصرف انرژی وسایل سرمایشی صرفه جویی نمود
  • افزایش ارزش ملک: نورگیر سقفی از جمله قابلیت هایی است که به دلیل زیبایی بیش از حد خود سبب افزایش ملک شما نیز خواهد شد.
  • نمای طبیعی و حس افزایش سایز فضا: نصب اسکای لایت به گونه ای است که نه تنها به شما دید طبیعی به بیرون می دهد بلکه باعث می شود حس کنید که فضای بزرگ تری در اختیار دارید و این برای محیط های کوچک فوق العاده است
  • دسترسی به سقف: در برخی خانه ها، صاحبان خانه از این نورگیرهای سقفی برای دسترسی به پشت بام هم استفاده می کنند ولی یقینا با این هدف آن را نصب نمی کنند .

معایب سقف اسکای لایت

  • قطعا به هر طریقی که بخواهید جنبه زیبایی نیز به خانه خود اضافه کنید علاوه بر مزایا، معایبی هم خواهد داشت و سقف اسکای لایت هم از این قاعده مستثنی نیست. شرکت آرمن مجری نمای اسکای لایت به عنوان شرکت حرفه ای در نصب و اجرای سقف های شیشه ای و بزرگ ترین عرضه کننده شرکت اسکای لایت در ایران همراه شماست تا با برخی از معایب این نوع سقف ها شما را آشنا کند
  • سرمایه گذاری در تجهیزاتی که مقاومت بسیار زیادی ندارند
  • انتخاب بهترین مکان برای نصب کار ساده ای نیست و قطعا بدون در اختیار داشتن شرکتی حرفه ای ضربه سنگینی به هزینه های شما خواهد زد و هیچ کارایی نخواهد داشت
  • نصب سقف شیشه ای نیز چندان راحت نیست و نیاز به نصاب های حرفه ای دارد
  • هزینه های تعمیر و نگهداری نصب اشتباه زیاد است
  • در صورتی که به خوبی عایق بندی نشود و نصب خوبی صورت نگرفته باشد در فصل سرما سبب برون رفت گرما و در فصل گرما نیز باعث هدر رفت سرمای داخلی خواهد شد
  • تمیز کردن آنها راحت نیست

دیدگاهتان را بنویسید